Home

Trouwen Hans en Femke, 4 september 2015

Er is weer een stroizak getrouwd. Ons Femke is met Hans getrouwd en wel daags voor het stroizakkenfist. Nadat we met z’n allen de tent hadden opgezet, ingericht en aangekleed was de tent klaar voor een trouwerij zoals Hans en Femke het wilden zien. We hadden deze vrijdag ook nog een gaatje gevonden om zijn tuin een beetje in stijl aan te kleden.
Het was op alle manieren een bijzondere bruiloft. De huwelijksvoltrekking werd gedaan door onze burgemeester dhr. F. Ronnes en de trouwerij en het feest waren in de feesttent van de Stroizakken. Nadat Hans was aangekomen werd Femke door Twan naar Hans gebracht om ze in de echt te laten verbinden. Dit is met mooie woorden door dhr. F. Ronnes gedaan. Ook is door Andy een stukje alfabet voorgedragen over Hans en Femke en hoe ze elkaar hebben ontmoet en hoe Hans door de Stroizakken is ingelijfd. Tijdens de dienst werd de muziek verzorgd door Kristel en Jan en na afloop was er een optreden van Ben Spierings uit Gemert, bekend van de Soundmixshow, met covers van Neil Diamond. Hans is hiervan een groot fan. Hiermee werd het feest begonnen. Na afloop hebben we lekker gegeten en was er voor de kinderen een groot springkussen/stormbaan. ’s avonds hebben we een mooi feest gehad.
Door de korte voorbereidingstijd is er nog geen tijd geweest voor een vrijgezellenfeest. Dit zal op korte termijn nog geregeld worden.

Joris